Překyselený organismus
Mnozà odbornÃci tvrdÃ, že vÄ›tÅ¡ina lidà má dÃky nesprávnému stravovánà pÅ™ekyselený organismus. Pokud bychom se právÄ› na stravovánà chtÄ›li zaměřit, a shrnout to nÄ›jak jednoduÅ¡e a laicky, náprava by mohla spoÄÃvat v pÅ™Ãjmu menÅ¡Ãho množstvà živoÄiÅ¡ných bÃlkovin a jednoduchých sacharidů, což je ostatnÄ› vÅ¡eobecnÄ› známá a doporuÄovaná vÄ›c. Mezi nepÅ™Ãjemné pÅ™Ãznaky, které napÅ™Ãklad zvýšená acidita, tedy kyselost pÅ™inášÃ, je podráždÄ›nost ÄlovÄ›ka, která ho může s pÅ™ibývajÃcà kyselostà doslova mÄ›nit. Okolà si pak vÅ¡Ãmá toho, jak se z jindy milého a pÅ™Ãjemného ÄlovÄ›ka stává nerudný protiva.
Dopřejte si množstvà kvalitnà ionizované vody
AvÅ¡ak nejen podráždÄ›nost je výsledkem pÅ™ekyselenà organismu. Stojà za nÃm i celá Å™ada pomÄ›rnÄ› vážných onemocnÄ›nà vÄetnÄ› nádorových. Jestli se vás organismus vymkl acidobazické rovnováze, si můžete jednoduÅ¡e ověřit pomocà indikaÄnÃho papÃrku, který zakoupÃte v lékárnÄ›. Udává se, že moÄ z hodnotou pH mezi 6,5 až 7,5 je stále jeÅ¡tÄ› v normÄ›. Za Å¡patný výsledek jsou považována ÄÃsla nižšà než 6,5. Pokud se tedy domnÃváte, že váš organismus je pÅ™ekyselený, poÅ™iÄte si ionizátor vody, který dokáže úpravou pitné vody na živou a mrtvou a jejà správnou aplikacà doslova zázraky.